Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

To spletno stran je vzpostavila družba Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) (v besedilu tudi „Sobi“). Družba Sobi nudi to spletno stran, vključno s podatki in gradivi na tej spletni strani, pod pogojem, da kot uporabnik sprejmete naslednje Pogoje uporabe. Z uporabo ali vstopom na spletno stran potrjujete, da ste prebrali, razumete in se strinjate z naslednjimi Pogoji uporabe.

 

Odpoved odgovornosti  

Informacije in gradiva na tej spletni strani so na razpolago samo kot splošne informacije. Kakršnekoli zdravstvene informacije so namenjene samo za informativne namene in niso nadomestilo za nasvet zdravnika ali drugih strokovnih zdravstvenih delavcev. Čeprav družba Sobi namenja ustrezno skrb za zagotavljanje točnosti, popolnosti in aktualnosti informacij in gradiv na tej spletni strani, ne nudi nobenih izjav in garancij (izrecnih ali implicitnih) za točnost, popolnost ali aktualnost podatkov. Jemljete na znanje in se strinjate s tem, da prevzamete polno odgovornost za uporabo te spletne strani. Družba Sobi se v maksimalnem obsegu, ki ga dovoljujejo pripadajoči zakoni, izrecno odpoveduje kakršnikoli odgovornosti za kakršnekoli neposredne, posredne, naključne, posledične ali druge posebne škode, izgube ali poškodbe, ki izhajajo iz uporabe, nezmožnosti uporabe ali zanašanja se na kakršnokoli takšno informacijo ali gradiva. Družba Sobi lahko kadarkoli in brez predhodnega opozorila spremeni informacije in gradiva na tej spletni strani.

 

Nadbesedilne povezave

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave na druge neodvisne spletne strani, ki jih urejajo tretje strani, nad katerimi Sobi nima nobenega nadzora. Vse povezave so ponujene izključno kot storitev za naše obiskovalce, družba Sobi pa ni odgovorna za vsebino spletnih strani tretjih oseb. Povezava in obiski drugih spletnih strani preko spletne strani družbe Sobi poteka torej v celoti na lastno tveganje.

 

Avtorske pravice

Vsa vsebina na tej spletni strani (vključno, brez omejitve, besedila, fotografij in grafikonov) je zaščitena z avtorskimi pravicami in je izključna last družbe Sobi oz. njenih ponudnikov licenc. Dostop, kopiranje in prenašanje informacij in gradiv je dovoljen samo za vaše lastne nekomercialne namene. Kakršnakoli drugačna uporaba, vključno, ne pa izključno, z reproduciranjem, urejanjem, distribucijo, prenosom ali prodajo, podeljevanjem licenc ali objavo kakršnihkoli informacij ali gradiv iz te spletne strani v celoti ali deloma je izrecno prepovedana.

 

Zaščitne znamke

Vse zaščitne znamke, logotipi in razporeditve objektov na spletni strani so registrirane ali neregistrirane zaščitne znamke ter so izključna last družbe Sobi, njenih ponudnikov licenc ali tretjih strani. Brez predhodnega pisnega soglasja lastnika je prepovedana uporaba, prenašanje, kopiranje ali distribucija kakršnihkoli zaščitnih znamk, logotipov in razporeditev objektov v kakršnikoli obliki.  

 

 

Piškotki

Ta spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo družbi Sobi zbiranje podatkov o uporabi spletnih strani s strani uporabnika. Piškotki so majhni elementi podatkov, ki so shranjeni v spominu brskalnika uporabnika. Družba Sobi ne uporablja piškotkov za nikakršne druge namene od namenov, ki so navedeni v delu Uporaba piškotkov. Več o naši Uporabi piškotkov lahko preberete na tej spletni strani.

Media reports

Back to site